Revlon Colorstay - review

Здравейте, 
Днес ще ви разкажа за два продукта, с които се сдобих от сайта за маркови парфюми - Parfimo.bg. 

Компанията REVLON е създадена през 1932г. от Чарлз Ревсон и неговият брат Джоузеф, съвместно с Чарлз Махман - химик, който допринася за "Л-то". Заедно лансират един-единствен продукт - лак за нокти с плътен цвят - невиждан за онова време. Днес марката е световен лидер в козметичната индустрия. Има широка гама от козметични продукти. 

Фон дьо тенът Colorstay makeup combination oily skin от Revlon се предлага за нормална и суха кожа, и комбинирана към мазна. Разбира се втория вариант при мен беше изборът. Опаковката му идва в класическо стъклено шише. Има високо покритие и успява да прикрие повечето несъвършенства. Завършека му е матов, не наслоявам защото седи изключително изкуствено. Текстурата му е течно, но лесно се прелива. Има лек аромат. Продукта е доста дълготраен и се задържа дори в Т-зоната. Минус е, че подчертава порите ми допълнително и няма помпичка или пипета, което затруднява слагането му. 

Червилото Colorstay Moisture Stain има "мокър" ефект. То идва в красива опаковка с черно. Текстурата му е мека гелообразна и е лесна за нанасяне. Повечето такива червила изсушават устните и са лепкави повече от нормалното. Revlon добавя витамин Е и алое вера във формулата му за оптимална хидратация. Червилото се предлага в седем нюанса Barcelona night (моят нюанс),  Parisian Passion, Shanghai Sizzle, Miami Fever, Cannes Crush, Rio Rush и Stockholm Chic. Харесва ми червилото като текстура, но не избрах правилния цвят. 






Хубава и спокойна вечер от мен :))

Коментари

Популярни публикации от този блог

С какво нанасям фдт-а си?

Основа под фон дьо тена

Bourjois & Maybelline